Ik ben Lars Grijsen

Ik geloof in een nieuwe wereld.
Ik geloof dat het kan en dat het bestaat. Niet geheel toevallig is zo’n wereld de kernboodschap van Jezus Christus. Ik geloof (in) hem.
Ja, ik ben dus zo’n optimistische generatie-Y (1988) wereldverbeteraar.
En ik droom graag. Over mijn passie voor duurzaamheid en gerechtigheid.
Want meer daarvan zou de wereld mooier, beter, groener en eerlijker maken.

Maar .. wat mij betreft moet er meer gebeuren dan dromen alleen. Daarom probeer ik mijn verantwoordelijkheid te nemen op allerlei gebieden. Thuis, in de supermarkt, in contact met anderen en niet in de laatste plaats op het werk. Wat doe ik?

Sinds 2010 heb ik een eigen onderneming: Gresign websiteontwikkeling. Voor een steeds groter wordende klantenkring maak ik websites en webapplicaties.

Sinds 2012 werk ik daarnaast als voorganger voor de Stadshartkerk in Amstelveen. Een kerk met een missie en dat past bij mij! Ik doe veel rondom kerkdiensten. Zoals iemand het ooit zei: ‘het is nodig dat mensen in Godsnaam het cynisme kapot blijven preken’. Dat doe ik graag, want er is hoop en veel meer liefde dan je misschien verwacht! Maar met deze toffe gemeenschap doen we meer dan alleen diensten. Zo zoeken we bijvoorbeeld de verbinding met onze omgeving door netwerkgroepen (in de literatuur missional communities genoemd, maar dat communiceert echt ongelukkig). In die groepen wordt gevoetbald, geklust, geknutseld, maar ook steeds meer het leven gedeeld. Gaaf toch?

Thuis geniet ik van mijn vrouw Roelien en drie kinderen: Sela, Samuel en Nathan. Aan de ene kant relativeren zij soms mijn inspanningen, want er is veel méér dan werk, en aan de andere kant bemoedigen en inspireren ze mij om het uiterste eruit te halen.

Blijf op de hoogte

Interessant wat je leest? Als ik weer eens wat plaats, dan kun je dit ook gemakkelijk in je email-inbox ontvangen. Ik spam je niet!
Emailadres
Je naam