15x hoop voor 2015

Het nieuwe jaar is ondertussen in al z’n vaart aangebroken en het werd de hoogste tijd om eens wat vooruit te blikken op dit jaar. Eerder heb ik dat al voor m’n werk gedaan met een heleboel mensen, maar waar hoop ik zelf op dit jaar? In willekeurige volgorde:

 1. Ik verwacht samen met mijn vrouw in de zomer een nieuw kind.  Ik hoop op een goede bevalling en een mooie baby.
 2. Een paar minuten voor de jaarwisseling kreeg ik van mijn broer de uitdaging om de Mudmasters te lopen van maar liefst 18 km. Ik hoop die uitdaging aan te kunnen en er een vette loop van te maken.
 3. Ik ben al ruim een jaar bezig met zo nu en dan mijn 1000-dankpunten lijst bij te werken in een simpele notitie-app. Ik hoop het meer dagelijks te doen en tot de 1000 te komen dit jaar.
 4. We zoeken naar een geschikte (en betaalbare) koopwoning in Amstelveen om ons meer definitief te vestigen hier.
 5. Met Gresign ga ik voor leuke en afwisselende opdrachten (zoals 2013 overigens).
 6. Enigzins verwant met #2: een goed en geschikt loopschema oppakken.
 7. In 2015 zou ik nog meer mensen willen zien die Jezus leren kennen en zijn liefde beantwoorden. Een volwassendoop meemaken als teken van een omkeer in een mensenleven zou helemaal tof zijn.
 8. Vrede op aarde.
 9. Een nieuwe taal leren. Italiaans bijvoorbeeld? Of toch een progammeertaal?
 10. Meer steigerhout-klussen.
 11. Minder hap-snap lezen op internet, meer goede artikelen en boeken.
 12. Een passe-partout bemachtigen voor Ajax in de Champions League 2015-2016. Voor de niet-kenners: dat betekent dat Ajax of kampioen wordt of de Europa League wint, of beide 🙂
 13. Ik hoop veel te bidden. Drie keer per dag een gefocust gebed. Of twee. Of in elk geval één keer. Ik denk aan iets als het gebed van zelfonderzoek.
 14. Hoewel het tegenstrijdig lijkt met de voorgaande 13, hoop ik op een rustiger en relaxter 2015.
 15. Meer blogs produceren dan alleen deze.